To nye meksikanske flekker tjene kjente spiser

Som avler som. En pizzarestaurant stenger og blir til en annen pizzarestaurant, fordi det allerede er en ovn der, og du kan like godt bruke den til det tiltenkte formålet. Ditto til et bakeri. Ditto for en meksikansk restaurant, spesielt hvis de tidligere leietakerne etterlater seg plast salsa carafes og molcajetes. To nye meksikanske restauranter i stedet for eldre meksikanske restauranter viser at det er sant.

UNO: La Estrella åpnet på Hawthorne i 2005 og hadde stille en 14-årig løp som lager noe av den beste meksikanske maten i byen. Det gjorde det ikke på mange lister, det var alltid iskaldt om vinteren, og hver gang døren åpnet, var det en klokke som gjorde en merkelig kvitrelyd på baksiden av huset, men det var en standard for meg, så lenge jeg husket at den ble stengt på tirsdager og ikke trakk inn på parkeringsplassen den dagen bare for å treffe rattet mitt i irritasjon da jeg innså igjen at lysene var av.

I august skiftet restauranten hender og er nå Latino’s Taqueria y Mariscos (400 Hawthorne Ave., 706-850-9151). Den samme kokken håndterer visstnok fortsatt ting på kjøkkenet fra tid til annen, og de forseggjorte veggmaleriene som dekker veggene er fortsatt der, som er de broderte dukene som sier «La Estrella», dekket av et plastoverlegg som kan tørkes ned. Det er ikke så annerledes, selv om det i det hele tatt ikke er så bra som tidligere. Til en viss grad, som overalt, avhenger det av hva du bestiller.

La Estrellas styrker var som en marisqueria (sjømatrestaurant) og i visse kjøtt, inkludert al pastor. Latino’s er lik. Bestill en ceviche tostada, som har en haug med sitrusmarinert fisk, god kvalitet skiver avokado, og terninger tomater og løk på toppen av en godt brunet sirkel av skarp stekt masa, og du vil være ganske glad. Det er ikke verdensristing, men det er bra. Smakene er enkle og lyse. Men hvis du får en mer standard lunsj combo med en burrito / enchilada / hva som helst, ledsaget av ris og bønner, får du noe mindre spennende. Selv sa ris og bønner er ikke så god som de var før, kanskje fordi de synes underseasoned.

Det er bedre å hoppe over «lunsj a la Mexicana» ark og bruke litt mer. Tacos har en enkelt mais tortilla i stedet for mer vanlig dobling opp, og det er en tilnærming jeg foretrekker. To tortillas smaker for mye mais mye av tiden. Hvis det er barbacoa, som synes å være en helg tilbud i stedet for en standard, bør du gå for det, hva du vil bruke den i eller på. Det og al pastor er høydepunkter blant kjøtt, mens lengua er ganske kjedelig og fettete. Chorizo, vanligvis en slam dunk, er også mer fin enn god. Sopes er omtrent gjennomsnittlig, med basislaget litt for tykt og chewy, men påleggene gjør det meste opp for det.

Hvis du ønsker å få litt mer spendy, molcajete mix ($ 15.99, men en stor mengde mat) har grillet carne asada, flat-pounded grillet kylling, chorizo, reker, kaktus, løk og jalapeños, samt ris, refried bønner og tortillas, hvorav de fleste er ganske velsmakende. Menudo og tamales er tilgjengelig i helgene, og restauranten serverer fortsatt øl samt horchata, Jamaica, tamarindo, Jarritos, et al. Den er åpen 9 a.m.-10 p.m. hver dag unntatt søndag, når den stenger kl 21:00.m.

DOS: Taqueria el Agave også nylig skiftet hender, gjenåpning som Giana’s Mexican Grill (1280 Oconee St., 706-549-2639), men gutt hyde, jeg kommer til å advare deg bort fra det nye stedet. Det er ikke det at El Agave var spektakulær, men Giana’s har ikke sin handling sammen på noen måte, inkludert den viktigste: maten.

Jeg prøver å gjøre det til hver restaurant jeg skriver om to ganger, men jeg ønsket ikke å gå tilbake. Giana høres mer ut som et italiensk navn enn en meksikansk, og restaurantens røde saus virker faktisk mye mer som marinara enn som salsa. Osten spredt over ting smelter ikke godt. Reker inkludert i en burrito er ikke alle helt skrelles, noe som fører til uventet knase. Ting varmes ikke opp på riktig måte. Servitøren ser ikke ut til å kjenne menyen. Det er alt, dessverre, et rot. Giana’s har en bar med full bar, og er åpen.m.m fra kl.

 

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *