Tacos og godbiter: El Barrio og Cool World Anmeldelser

PRAKTISK: Her er tingen om restauranter som de fleste ikke snakker om: Noen ganger – ofte, selv – om de lykkes har svært lite å gjøre med hvor god maten er. Selv jeg ofte plukke hvor jeg spiser for fritid basert på andre faktorer, som konsistens, plassering eller pris. Et valg kan være avhengig av å prøve å behage en bred gruppe mennesker med forskjellige matpreferanser eller i ulike aldre. Eller det kan bestemmes av det faktum at et bestemt sted å spise minimerer irritasjoner.

El Barrio (1331 S. Milledge Ave., 706-850-0708) er en interessant restaurant å vurdere i dette lyset, fordi det egentlig ikke spiller noen rolle utover et visst punkt hva som er på menyen eller hvor vellykket disse tingene utføres. SP2 Hospitality fant ut at Five Points ikke hadde en meksikansk restaurant hvor man kunne få en margarita, og så kapitaliserte de på det, smart. Det prøver ikke å være «autentisk», uansett hva det betyr i disse dager. Det er bare å prøve å gi et sted som letter stressorene dine, med et godt designet drikkeprogram, et sted for barna å strekke bena og fleksible sittealternativer. Mesteparten av sitteplassene er utenfor, enten i et overbygd utendørsrom som festes til baren eller på den nylig sodded plenen foran. Hvis det minner deg om Taqueria del Sol, tar du ikke feil. El Barrio er gruvedrift lignende territorium, men legge høye stoler og fjerne counter service aspektet.

Menyen fokuserer for det meste på taco, med fyllingene tilgjengelig på mel eller mais tortillas-de ansatte har en tendens til å anta at du vil ha mel – på salat, som salatbolle, som en risbolle eller som en quesadilla. Jo lettere ingrediensene de omslutter, jo bedre taco, for det meste. Kjøkkenet har en tendens til å stappe så mye som mulig inn i en tortilla, som ikke alltid forbedrer tilbudene, og stekte elementer (kylling, fisk) er kjedelige og klumpete. På den annen side er det vanligvis et vegansk tilbud som er mer vellykket. Noen ganger er det blomkål, noen ganger er det aubergine (grill-flavored, med barbert kål og pepper relish), og noen ganger er det stekt biter av butternut squash, aksent med stekt pepitas. De kan være på grøtaktig side, men det kan barbacoa, og de er ikke kort på smak.

Hvis du spiser fisk, bør du bestille reker tacos, som har eksistert både i en østasiatisk versjon (sesam-ingefær) og i en mer standard versjon, som begge er ganske bra, sannsynligvis de beste tacos på menyen. Teksturen er fast, smaken kommer gjennom, og det er en god balanse mellom saus og fyllinger. De spesielle festene ser ut til å være i flux som kjøkkenet spiller rundt fra uke til uke.

Blant snacks, vingene er velsmakende, tilgjengelig i habanero, sitrus koriander eller chipotle og servert med «meksikansk hvit saus» som er i utgangspunktet en sitrus majen / ranch. Ostedipen er like tynn som en drink, og salsaen er unremarkable, men guacamole er ganske bra. Hvis barna dine er spesielle, kan de skru opp nesen på chips støvet med chile pulver. Sidene er små, men kan legge noe til måltidet ditt, spesielt de krydrede agurker, som ikke mangler varme. Det er en barnemeny, med $ 3 quesadillas eller tacos, et putt-putt hull foran og alkoholfrie frosne drikker, som alle kan holde små mennesker stille.

Baren, som det alltid er med SP2, er et reelt poeng av vekt og en styrke, med et stort utvalg av tequilaer og en rekke drinker som er både smarte og morsomme. Huset margarita er helt fint, men krydret limonade, en slushie laget med en habanero hjemmebrent og en Taijin kant, er utrolig drikkbar. El Barrio er åpen 11.m.-10 .m. Mandag til lørdag (til 21:00.m. søndag) og kjører en taco happy hour daglig fra 3-6 .m.

DRØMMER: Bare fordi jeg er kritisk betyr ikke at jeg ikke setter pris på hvor utrolig vanskelig det er å åpne sin egen virksomhet. Det betyr bare at mitt ansvar er for leserne. Det tok sannsynligvis to år for Beau Shell, den ikke-så-lil’-lenger iskrem fyr, å åpne sin murstein og mørtel plassering, Cool World (1040 Gaines School Road, 706-308-8885) i Ansonborough utvikling. Men den er åpen, og den har den samme søte, individuelle, familie-forward tilnærmingen som sin mobile virksomhet, bare med et bredere utvalg av valg. Du kan få det samme brede utvalget av popsicles, men her kan du også få scooped iskrem, i en kopp eller en kjegle, i en hel haug med smaker. Du kan gå glipp av skiltet på veggen om iskrem smørbrød, men de er spesielt velsmakende, samlet på forhånd mellom to store kaker.

Hva annet? Shakes, malts, flyter, italiensk is, vintage-type godteri (til slutt). Det er iskrem-tema ting overalt. Det føles som en butikk designet av et barn på best mulig måte, som en drøm om en bedrift gjort virkelighet. Prisene er gode, og atmosfæren er varm og innbydende. Den er åpen 12-8 .m. Mandag til torsdag, 12-9 .m. Fredag og lørdag og 1-7 .m. søndag.

 

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *