Summer Restaurant Roundup: Hva du gikk glipp av i Local Food News

Sommeren er over, og parkering er igjen mangelvare. Milledge Avenue har vært overfylt med kryssere ogling sorority håpefulle, og UGA er å pakke opp sine sommer byggeprosjekter. Det er i ferd med å bli veldig travelt igjen, blant annet på mange av dine favorittrestauranter. Heldigvis er det noen nye steder som kanskje ikke er fullt så overfylt ennå. Her er hva som forandret seg i løpet av sommeren, og husk å plukke opp en Flagpole Guide til Athen for den eneste omfattende guiden til matscenen i byen.

I begynnelsen av mai åpnet Chuck’s Fish, en shmancy liten kjede ut av Alabama, i den renoverte busstasjonen i sentrum. Hvis det høres déclassé, er du klar for en overraskelse. Forvent å slippe en del av endringen og reservere dette stedet for dato natt. Samme uke begynte Farm Cart å lage mat ut av sin murstein og mørtel plass på Baxter Street, i bygningen som tidligere var Sultanen. Ikke bekymre deg, matbilen er fortsatt på Athens Farmers Market, men hvis du vil ha øl og vin eller mer variasjon, bør du definitivt stoppe ved denne gården-første stedet som gjør store, nydelige kjeks fullpakket med kvalitetsingredienser. El Barrio, i Five Points, gjorde også en myk åpen i begynnelsen av mai, med en meny som for det meste fokuserer på taco og tequila, og et setearrangement som i stor grad er utendørs. Plenen er intenst grønn, og atmosfæren er hyggelig. Pelican’s Snoballs, på Baxter (i Kirken), er en kjede som barberer is med en gazillionty milliarder smaker av sirup, pluss add-ons som sur spray og gummy bjørner. Planen er at timene skal være sesongbetonte, så gå mens den fortsatt er varm.

Doughby’s Pizza overtok den tidligere Chicken Express i Watkinsville, med en stor meny som er mer enn bare pizza, og Lickin’ Chicken, en liten kjede, flyttet inn i det som hadde vært en kirke på Oak Street. Full loaded Pizza åpnet sin andre plassering – originalen er i Watkinsville – i Five Points, i det tidligere Waffle House. Den etterlengtede Lil’ Ice Cream Dude’s Cool World åpnet i juni på Eastside, i Ansonborough blandet bruk utvikling. Fyren selv er ikke så liten i det hele tatt lenger, men virksomheten er like herlig som noensinne, med familien som låner en hånd, scooped iskrem i mange smaker, iskrem smørbrød, popsicles du er vant til fra bilen hans og mer.

I slutten av juni åpnet Square One Fish Co., som pleide å operere i athen sentrum før de solgte tomten for å bygge hotellet ved siden av Classic Center, i sin andre inkarnasjon i Normaltown. Se etter den gigantiske blekkspruten. Menyene ser ut til å variere daglig, avhengig av hva sjømat er fersk. I juli åpnet onkel Ernie’s Pub og Grub sentrum i Washington, ved siden av Max. Really. Ernie Battinelli, som har eid mange en sandwich butikk i byen, hjelper sin sønn følge samme forretningsmodell, med store smørbrød, masse veggie alternativer og, i denne versjonen, en full bar. Carriage House of Athens, et annet sted for den buffébaserte restauranten i Jefferson, åpnet i den tidligere Sonny/Malinda’s på Atlanta Highway, i nærheten av kjøpesenteret. Kajun Seafood and Wings åpnet ved siden av Athens Health and Fitness, også på Atlanta Highway, men nærmere midten av byen, og tilbyr krabbeben, hummer, reker og lignende. Bare B’LiciouS Kaker, Cupcakes og Mer begynte å gjøre forretninger i Winterville, av Wok Star, med tilpassede kaker og mer.

Eden’s Cafe, et vegansk spisested, åpnet i forrige uke på Broad og Hancock, i den itty-bitty bygningen som sist var The Fish Shack. Og når dette går, vil Stuffed, et nytt spisested på J&J Flea Market, være åpent, med pizza et al.

Restauranter som stengte i løpet av sommeren inkluderte Your Pie-stedene på østsiden og i Fem poeng – andre forblir åpne – og den siste grenen av Mirko Pasta hvor som helst i nærheten av oss, i Watkinsville. Også, Jeg er enormt trist å rapportere at Manila Express mat lastebil er på pause, mens sine søte eiere tar litt tid å nyte livet i stedet for å jobbe seg til døden for å lage deilig mat for oss. De lar imidlertid døren stå åpen for ytterligere eventyr med filippinsk mat. Kryss fingrene for en murstein og mørtel plassering en gang nedover linjen.

I andre matbilnyheter gjør holy crepe ikke lenger vanlige timer på parkeringsplassen på Boulevard and Park, men gjør fortsatt mange arrangementer, inkludert sin.m vanlige lørdagsjobb på Athens Farmers Market. Det kulinariske kjøkkenet i Athen tirsdag kveld (4-7 .m.) utstillingsvindu utenfor rådhuset har fortsatt sterk, med et bredt utvalg av matleverandører, inkludert VTasteCakes utmerkede vegan cupcakes.

På campus, kafeen på Georgia Museum of Art, som ble drevet av Georgia Center, stengt i løpet av sommeren, men blir erstattet med noen grab-and-go alternativer går gjennom Museum Shop. Spisestedet i Aderhold Hall er ikke lenger bemannet, men har fortsatt smørbrød, snacks og drikke. Tate Center har et nytt alternativ kalt Athena Mediterranean Kitchen, med souvlaki, Taza falafel, spanakopita og så videre, og en Sambazon gjør açai boller.

 

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *