Osteria Athena, I Heart Mac og Ost er åpne, og flere matnyheter

Osteria Athena erstattet nylig Dolce Vita Trattoria Italiana på 323 E. Broad St. sentrum. Den grunnleggende strukturen i menyen er noe lik, og de tidligere eierne forblir involvert: tradisjonell italiensk mat, med seksjoner for primi og secondi piatti, men lavere priser (inkludert en $ 5 barnemeny). Carpaccio er fortsatt et alternativ.

Butcher & Vine, en swanky slakter butikk / ost butikk / vin bar, er åpen i Watkinsville, på 37 Greensboro Hwy., gjør tilpassede kutt til 5 p.m. Tirsdag til søndag, men åpner senere på kvelden. Den har biff, svinekjøtt, sjømat, pickles, noen veganske oster, lokale desserter, håndverk seltzer og brus, kaffe og vin ved glass eller flaske.

Athen plasseringen av I Heart Mac og Ost er endelig virkelig åpen i The, nær sentrum, med makaroni og ost enten bare av seg selv eller innlemmet i en sandwich eller salat, pluss sjokolade chip cookies som antagelig ikke inkluderer samme.

Et annet sted for La Cabaña de Don Juan, som for tiden er åpen i Watkinsville og tidligere åpen ved siden av Bell’s on Hawthorne, er åpen på Highway 78, i samme kjøpesenter som Fox’s Pizza.

Eden’s Cafe har åpnet en vegansk salgsautomat på That Bar (251 W. Clayton St.) som lar deg betale med telefonen for nudler, salat, smørbrød og dessert mandag til lørdag, 5 p.m.-2 a.m.

Buvez legger til en full bar i det nye året, med feiringer 3 januar og 4.

Athen plasseringen av On the Border, i samme kjøpesenter som Barnes og Noble på Atlanta Highway, har stengt og vil bli erstattet av Hook og Reel Cajun Seafood and Bar, en New Orleans-tema franchise basert ut av Maryland med en lignende boil-in-bag tilnærming til Kajun Seafood.

Nedza’s, som startet med puffle kjegle, deretter utvidet til smultringer, og også gjør kjeks, vil åpne en murstein og mørtel plass i Watkinsville.

Jinya Ramen Bar, en franchise fra California, vil åpne en plassering på 351 E. Broad St., i det som var Burgerim og, før det, East West Bistro. Folkene bak Catch 22 er også interessert i å åpne en ramen / noodle restaurant, foreløpig å bli kalt Noody Bar, i Watkinsville.

Mellow Mushroom har nå en frossen Jack & Coke maskin for boozy slushies. Cinnaholic har lagt til en pizza roll (fortsatt vegansk, som den bruker Daiya ost).

 

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *