Fra sin dumme trener til Atlanta Traffic, Her er hvorfor vi hater Georgia Tech

Det er Georgia Tech Hate Week igjen, og denne gangen handler det om mer enn bare et spill. Denne gangen handler det om stolthet. Denne gangen handler det om skryterettigheter. Denne gangen handler det om å ikke ødelegge sluttspillsjansene våre før vi spiller Bama.

Vi vet alle at Georgia er bedre enn Tech. Men det er ikke nok å bare vite at vi er bedre. Det er også viktig å liste opp veiene. Så her er en smattering av de mange grunnene til at Georgia er bedre enn North Avenue Trade School.

Tech er for nerder: Sett til side det faktum at vi i utgangspunktet lever i en monokultur der alle bruker de samme Marvel-filmene, TV-remakes, SoundCloud-rappere og Twitch-strømmere, eller det faktum at det ikke er noen reelle sosiologiske forskjeller mellom to alumnibaser som består hovedsakelig av hvite mennesker fra Atlanta-forstedene, og det eneste virkelige som skiller oss er 70 miles av trafikk. Tech er for FREAKIN ‘ NERDS! De har datamaskiner, vinkelspillere og alle andre slags nerdete, mens vi… også har disse tingene, men vi har en jussskole, også. Ta den, nerder!

Atlanta trafikk er den verste: Jeg har brukt langt mer tid på å sitte i bilen min på I-85 utenfor Bobby Dodd Stadium enn jeg noensinne gjorde inne i den, og ærlig talt, jeg er takknemlig for det. Athen har kanskje ikke så mye som Atlanta, men i det minste trenger du ikke å kjøre 30 minutter for å komme noen vei. Hva er vitsen med å bo i en by hvis du ikke kan gå steder?

Biemaskoten er dum: Jeg vet ikke navnet på Techs biemaskot – og jeg bryr meg heller ikke nok til å ta de tre sekundene til å åpne en annen fane og finne det ut – men det er dumt som. De har ikke engang en levende maskot, bare en fyr i dress. Vår maskot er en levende (for nå), puste (om enn veldig anstrengt puste) majestetisk dyret. Jeg vil ha mer respekt for Tech når de holder en bikube på sidelinjen.

Trippelalternativet er dumt: Overlat det til en haug med nerder for å overtenke alt og kjøre noen obskure lovbrudd som nesten ingen respektabel college fotballag kjører i et forsøk på å konstruere – se hva jeg gjorde der – en kompetent bakkekamp og bokstavelig talt ingenting annet. Georgias filosofi om løping er litt enklere: KJØR DEN JÆVLA BALLEN. Så langt har det fungert ganske bra for oss. Tech kan lede nasjonen i rushing (353,7 yards per kamp), men Georgia er ikke langt bak, rangering 10th nasjonalt (252,4). Vi får også flere yards per bære enn Tech, 6,2 til 5,9. Vi kan også passere hvis vi vil, og jeg tror ikke Tech har kastet ballen siden Reggie Ball la en seile ut av banen på fjerde ned.

Paul Johnson er forferdelig: Før noen begynner på meg, jeg skal kutte deg av ved passet. Ja, Johnson har vunnet fire divisjonstitler og en ACC-tittel (siden han forlot), men han gjorde det i ACC Coastal. Det er som å skryte av å slå en gjeng 4-åringer i en Royal Rumble. Det faktum at han ikke har flere titler i at toget vraket av en divisjon ville rasende noen fanbase verdt sitt salt, men Tech fans vet deres mye i livet. Jeg mener, vi sparket Richt, den beste treneren i moderne UGA historie, fordi han ikke kunne få jobben gjort i en tilsvarende svak divisjon. Han slo fortsatt helvete ut av Tech i et solid tiår, og Kirby Smart er satt til å gjøre det samme. Hvis Tech-fansen hadde noen selvrespekt, ville de ha tatt Johnson til å dempe sesongen han avsluttet 3-9.

UGA driver staten: Bare se på posten, mon frère. Vi har kanskje byttet slag med Tech de siste sesongene, men Georgia har den totale seriefordelen 66-41-5. Men å drive staten går utover fotballbanen. For alle hensikter og formål er det UGA-grader som styrer Georgias regjering. Guvernør-valgt og forkjemper for velgerundertrykkelse Brian Kemp er en Dawg, som er vår menneskelige slug av en presidents landbruk sekretær, Sonny Perdue, mutant lobbyist Ralph Reed og mange vampyrer og sjelløse cretins fra Georgia GOP cesspool valgt på lokalt og statlig nivå.

 

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *