Farm Burger Cometh, Fem og ti slutter søndag service og flere mat nyheter

Lurer du på hvilken restaurant som kan gå i det tidligere St. Josephs kapell når den store utviklingen kommer i gang ved siden av Flagpole-kontoret? Vel, Farm Burger åpner endelig et sted i Athen. Den populære gressmatede burgerkjeden vokste ut av det som en gang var Farm 255 i Athen, men det nærmeste det har vært til nå er Decatur.

Medgrunnlegger Jason Mann sier, «Ja, Farm Burger kommer til Athen i 2020. Vår historie begynte i Classic City med Farm 255, og vi er glade for å bringe den full sirkel med en Athen hjemkomst. Vi er super stolte av at Athen skal være en del av vår fortid, nåtid og nå fremtid. Gjennom årene har vi ventet på at det rette stedet skal dukke opp, og når vi fikk vind av 100 Prince-prosjektet, visste vi at vi hadde funnet det rette stedet. Så her er vi, sirkelen komplett. Athen, gjør deg klar til å rocke litt Farm Burger.»

Restauranten er ute etter å åpne på senvåren eller forsommeren neste år.

Five and Ten har 86ed sin vanlige søndagsbrunsj og bestemte seg for å stenge for søndagsmiddag også, noe som gir de ansatte en sårt tiltrengt fridag.

Men brunsj er ikke helt død. Spesielle anledninger som påske og morsdag vil se sin midlertidige retur, som vil dagen etter store hjemmekamper som Notre Dame og Kentucky. Restauranten er også tilgjengelig for private arrangementer på søndager. Det har også en ny kjøkkensjef, Jada Veljkov, som overtok konserten i mai. Og det har en yard salg kommer opp i morgen (lørdag 24 august, 11 a.m.-3 p.m.), med kalde Creature Comforts, porchetta smørbrød og hjemmelaget iskrem, pluss vintage varer og mer til salgs.

Big City Bread serverer ikke lenger middag. Bajan Delight, på Vine Street, er stengt (boohoo). Bella Noche, i Watkinsville, stengt 28. Og I Heart Mac and Cheese, en franchise, er åpen i.

 

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *