Etterlengtet Bar på Oglethorpe er åpen


Siden Hendershot er på Oglethorpe nær Loop stengt, har det vært et eller annet rykte om hva som kan gå inn i den bygningen, men nå er Oglethorpe Garage åpen der.

Del motorsykkel garasje, del nabolaget bar, serverer det også noen snacks og ferdiglagde pannekaker levert av Holy Crepe. Oglethorpe Garage er åpen fra 15.00 til midnatt mandag til og med 15.00–02.00. Fredag og lørdag, med hermetisk og utkast til øl (omtrent et dusin av sistnevnte), hard seltzer, nitro kaffe, Figment kombucha, en liten visning av spesialitet cocktailer og vin ved glasset, pluss klassikere som Chex Mix, ost baller og Slim Jims.

Holy Crepe begynte å selge «Grab’N’Joy» pannekaker i fjor engros til Jittery Joe’s (ulike steder, inkludert mange på UGA campus), Hendershot’s og nå Oglethorpe Garage. Smaker inkluderer geitost, pesto og honning; guacamole, sprø løk og vegan bacon; jalapeno, artisjokk, spinat og Vidalia løksaus; og Nutella og banan.

Liker du det du nettopp leste? Støtte Flagpole ved å gi en donasjon i dag. Hver dollar du gir bidrar til å finansiere vårt pågående oppdrag for å gi Athen kvalitet, uavhengig journalistikk.