En gal quilt av teater alternativer

Teaterfolk er overalt denne måneden. Det er et 50 år romantisk vennskap stavet ut i brev, en intens foreldre-lærer konferanse, søte drømmer går i oppfyllelse i en godteri fabrikk, feiring av jenters vennskap og lek, lovløse på siden av de undertrykte i glade gamle England, musikalsk nostalgi for 50-60-tallet, raucous eldre kvinner på jakt etter ferie romantikk, opprørske skeive døtre fast bestemt på å gjøre sine egne liv valg, og spoofing Shakespeare hele veien til månen. Det er bare knapt mulig å pakke timeplanen din og se dem alle, med nok motivasjon.

Gidions knute: Interaksjoner mellom foreldre og lærere kan være nervøs nok når de snakker om typiske barn, men denne er omtrent så vanskelig som det kan bli. En mor (Robyn Accetta) dukker opp til konferansen med sin femteklassing lærer (T. Lynn Mikeska), selv om hennes sønn nylig har dødd av selvmord. Hvem har skylden for det som har skjedd? Lærer, foreldre, barn, klassekamerater, samfunn, alt eller ingen av de ovennevnte?

Ifølge regissør Kristin Kundert, UGA-professoren hvis nylige Othello mottok strålende publikumsanmeldelser, «Alle har en rolle å oppdra et barn.» Hvordan lager vi bedre klasserom og bedre liv for alle barna våre? Stykket er skrevet av Johnna Adams, og spør alt dette og mer. Det burde pakke litt av et slag med dette kraftige paret av skuespillere.

Det presenteres av UGA’s Graduate Acting Ensemble i Arena Theatre of UGA Fine Arts Building fredag 1 mars og lørdag 2 mars kl 8 p.m., med en 2:30.m pm matinee søndag 3 mars. Billetter er en foreslått donasjon til ensemblet på $ 10 – $ 20 ($ 5 – $ 10 for studenter) og tilgjengelig ved døren.

Shakespeare on Fire: Billed as «Monty Python meets Shakespeare,» this spoofy night of silliness by Chase Brantley and Max Norman aims to appeal to all, whether they are fans of the Bard or not. Bonus: You can dra nytte av en full bar, snacks og kaffe, og hvis du har det gøy, kan du registrere deg for å ta mandag-kveld komedie klasser med nylig MFA skuespiller utdannet Taylor Wood.

Det presenteres av Moonlight Theater Company torsdag 28 februar og 1 til 2 mars kl 7:30.m. Billetter til 18-og-up show er $ 12 og tilgjengelig på 706-424-2745 eller moonlighttheatercompany.com.

Lim: Lek er limet som holder vennskap sammen når vi er barn. Hva holder venner (Ana Grullon, Hannah Manning og Isabel Mezzacappa) sammen når de er voksne? Stykket er utviklet, «noe som betyr at hele produktet er skapt av de nevnte kunstnerne fra bunnen av,» ifølge regissør Wood. Hvis du savner det 27 februar, vil du ha en sjanse til å se det når det flytter til Moonlight Theater Company senere i mars.

Glue presenteres av Thalian Blackfriars og Moonlight Theater Company onsdag 27 februar kl 8 pm.m i Arena Theatre og på Moonlight Theater Company torsdag 21 mars kl 8:30.m og fredag 22.m mars kl 23:30 kl 7:30 .m. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til

Robin Hood: Robin Hood (Joey Martin) og hans lystige band av lovløse (inkludert Jeremy Miller som Little John, Jason Bray som Will Scarlet, Avery Barber som Friar Tuck og August Williams / Hannah Fordham som Maid Marian) kjemper for å redde sitt hjemland fra skyggefulle politikere som søker å berike seg ulovlig på bekostning av vanlige folk. Det er offentlige forestillinger, pluss flere show tilgjengelig for skolebarn.

Denne tilpasningen av den engelske legenden presenteres av Rose of Athens i Seney-Stovall Chapel Mar. 1-2 og 8-9 kl 19:30 .m. Billetter er $ 15, $ 10 for studenter og seniorer og tilgjengelig på 706-340-9181 eller @RoseofAthens.

Smokey Joe’s Café: The Songs of Leiber og Stoller Den nylige off-Broadway-vekkelsen ble beskrevet som «en fest for popnostalgi» av Laura Collins-Hughes i The New York Times. Broadway-produksjonen i 1995 fikk syv Tony-nominasjoner og løp i fem år. Det er en musikalsk revy som feirer sangene skrevet av Jerry Leiber og Mike Stoller, inkludert «Stand By Me», «On Broadway», «Jailhouse Rock», «Hound Dog» og mer.

OnStage Walton på OnStage Playhouse presenterer forestillingen på 1-2 mars og 8-9 på 8 p.m., med 2 p.m. matinees 3 mars og 10. Billetter er $ 15 og tilgjengelig på Carmichael’s Drug i Monroe eller onstagewalton.com.

Roald Dahls Willy Wonka JR.: Charlie Bucket (Jaxson Ruffner) er en god gutt med en søt tann og en familie som lever i fattigdom. Hans drøm går i oppfyllelse når han vinner en sjelden gullbillett til en eksklusiv tur til godterifabrikken eid av den gåtefulle Willy Wonka (Nicholas Futris). Han er en bedre regel-tilhenger enn de andre barna; kan det være en enda større premie enn en livstidsforsyning av gratis godteri?

Av Leslie Bricusse, Timothy Allen McDonald og Anthony Newley, presenteres den av Brightstone Athens på Brightstone Theatre i Watkinsville mar. 1-2 kl 19:30.m., med 14:30 .m. matinees 2-3. Billetter er $ 14 på forhånd, $ 17 på døren og tilgjengelig på brightstoneathens.com.

 

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *