Cravings er åpen sentrum; Nedza’s flytter til fem poeng


Cravings, en restaurant med en annen beliggenhet i Milledgeville, har åpnet en beliggenhet i Athen i det tidligere Franklin House Cafe sentrum, på hjørnet av gatene Thomas, Broad og Oconee. Milledgeville-beliggenheten fokuserer på delikatessesmørbrød og boblete, med frokost å gå, samt sporadiske filippinske spesialiteter som pancit. Kryss fingrene for sistnevnte.

Nedza’s, som startet som en pop-up puffle vaffel virksomhet ved et bord på Athens Farmers Market, deretter utvidet til smultringer og mer ut av en lastebil, er satt til å flytte inn i den gamle Din Pie i Fem poeng, åpning rundt april. Det vil servere smultringer, kjeks og vafler (med iskrem og frukt), med glutenfrie alternativer og veganske alternativer, men ikke pizza (ovnen ble fjernet). Virksomheten vil fortsatt gjøre arrangementer.

Gratulerer med 20-årsdagen til Barberitos, som klarte å franchise uten å miste sin identitet eller gå ut av virksomheten. Det er en virkelig prestasjon! Å gjøre det til 20 år er virkelig vanskelig i restaurantbransjen, så rekvisitter.

Giving Kitchen, en veldedig organisasjon grunnlagt i Atlanta for å hjelpe matservicearbeidere i krise (fordi jobbene deres ikke pleier å betale veldig godt eller tilby rimelige fordeler) har utvidet seg til å dekke hele delstaten Georgia. Trenger du hjelp? Det er mer informasjon her.

Liker du det du nettopp leste? Støtte Flagpole ved å gi en donasjon i dag. Hver dollar du gir bidrar til å finansiere vårt pågående oppdrag for å gi Athen kvalitet, uavhengig journalistikk.