Athen får en flygende kjeks, og flere matnyheter


En gang i år vil Athen åpne en gren av Atlanta-baserte franchisen Flying Biscuit Café, på Prince Avenue, i utviklingen under bygging av nå Walgreen over gaten fra Piedmont Athens Regional. Bygningen vil omfatte kontor- og butikklokaler. Restauranten ble grunnlagt i 1993 i bydelen Candler Park i Atlanta, og begynte å franchising for noen år siden og har en rekke steder. Menyen, som du kanskje forventer, er kjeksbasert, med mange glutenfrie alternativer.

La Michoacana på Georgia Square Mall har stengt, som har Wings Over Athens sentrum, forlater ganske en rekke tomme utstillingsvinduer på Broad. Bubble Cafe, opererer frem til nå i itty-bitty plass under Marvin’s på College Avenue, tar en av dem, skjønt, flytte inn i den gamle Taco Stand plassering.

Figment Kombucha, på Baxter, ekspanderer til det gamle Uncommon Gourmet-rommet, noe som betyr flere arrangementer og flere produkter.

Du kan nå kjøpe kjeks fra Mama’s Boy nettbutikk for å sende hvor du vil.

Og Alice Waters vil være i Athen fredag og lørdag for Georgia Organics Conference, hvis du vil henge rundt utenfor Classic Center i håp om en selfie. Registreringen er stengt.

Liker du det du nettopp leste? Støtte Flagpole ved å gi en donasjon i dag. Hver dollar du gir bidrar til å finansiere vårt pågående oppdrag for å gi Athen kvalitet, uavhengig journalistikk.